kookworkshops groenten bewaren door professionals Amira en Isabelle
za 20 sep
|Sint-Pauwels
in de voormiddag: Inleiding tot fermenteren en wilde gisting in de namiddag: inleiding tot conserveren (pekelen en kokend heet inmaken)


Tijd en locatie
20 sep 2025, 09:30 – 16:00
Sint-Pauwels, Potterstraat 30, 9170 Sint-Gillis-Waas, België
Gasten
Over het evenement
Inleiding tot fermenteren en wilde gisting * Isabelle van Bella and the Yeast
"Ontdek de magie van wilde gisting en geef je bord een boost vol natuurlijke smaak!
In deze workshop duiken we samen in de wereld van fermentatie: een eeuwenoude techniek die groenten verandert in sprankelende, gezonde smaakbommetjes. We leren hoe je met eenvoudige ingrediënten en zonder ingewikkelde toestellen heerlijke gefermenteerde groenten maakt. Zo zet je thuis in een handomdraai meer smaak op tafel, boordevol goede bacteriën - en minder ultra bewerkte producten. Samen maken we drie eigen fermentaties die je mee naar huis neemt om verder te laten rijpen... én om binnenkort van te genieten! Laat je verrassen door wat fermentatie met je voeding - en je smaakpapillen - doet.
Inleiding tot conserveren (pekelen en kokend heet inmaken) * Amira Adam van Kar-wij
We geven een basisidee mee van verschullende mogelijkheden hoe je groenten en fruit kan bewaren,…
Planning
3 uurworkshop groenten bewaren * Isabelle Quireynen (Bella & the Yeast)
1 uur 30 minutenoptionele broodmaaltijd voor de deelnemers
Tickets
Groenten bewaren 9u30-12u30
door Isabelle Quireynen (Bella and the Yeast): inleiding tot fermenteren en wilde gisting vanaf 12 jaar als je beide workshops volgt krijg je een korting van 5 euro: gebruik bij het betalen de couponcode BEWA2
€ 45,00
UitverkochtGroenten bewaren 13u-16u
door Amira Adam (Kar-wij): inleiding tot conserveren (pekelen en kokend heet inmaken) vanaf 12 jaar als je beide workshops volgt krijg je een korting van 5 euro: gebruik bij het betalen de couponcode BEWA2
€ 45,00
Verkoop geëindigd op
